Deprecated: Function split() is deprecated in /var/www/gpcard_rs/htdocs/wp-content/themes/gpcard/single-firma.php on line 9

STAR PET Zemun

Povrat novca: 5%

Belinda Bel je kompanija koja sledi uspešne staze svog prethodnika Perfect Produkt-a koji je bio najveći domaci uvoznik opreme i hrane za kućne ljubimce sa godišnjim prometom od preko 3500 tona hrane. Novo preduzeće je nastalo kao zajednička ideja dugogodišnjih poslovnih prijatelja i saradnika i predstavlja plod dugotrajne saradnje sa stranim partnerima.

Specijalno za Vas smo obezbedili veliki asortiman proizvoda namenjenih za ishranu i negu kućnih ljubimaca po veoma povoljnim cenama.  Prodavnice su otvorene radnim danom, kao i subotom od 08:00 do 20:00. Naše stručno i ljubazno osoblje Vas očekuje. Dobrodošli.

U ponudi i paleta proizvoda od kože ( ogrlice, povoci, amovi…)

Povećali smo ponudu u oblasti opreme za sportski ribolov. Nudimo Vam veliki izbor štapova, mašinica, udica, najlona, varalica, primame…

Budite slobodni da nam pošaljete svoje sugestije i predloge. Imajte na umu da ćemo se najviše obradovati pohvalama :))) Važno nam je šta mislite i na koji način možemo da vam pomognemo!
Preporučite nas i prijateljima! Budite deo naše velike porodice!

Opširnije...

Delatnost:

hrana i oprema za kućne ljubimceoprema za sportski ribolov

Besplatno se prijavite na naš newsletter!

Obaveštavaćemo Vas redovno o najnovijim popustima i ponudama kako ne biste propustili priliku da uštedite i zaradite.