Deprecated: Function split() is deprecated in /var/www/gpcard_rs/htdocs/wp-content/themes/gpcard/single-firma.php on line 9

PERLA APARTMANI

Povrat novca: 7%

 Lokacija
Apartmani Perla su napravljeni 01.03.2013. smešteni su u samom centru  Pančeva(stari grad), pored Pančevacke gimnazije, u blizini crkve sa dva tornja, muzeja i centralnog gradskog parka kao i u blizini obale i šetališta reke Tamiš. Glavna prestonica Beograd je udaljena 12km od Pančeva a 36km je udaljen međunarodni aerodrom u Beogradu „Nikola Tesla“. Perla Apartmani nalaze se u samom centru grada centra grada Pančeva.
Kvalitet i opremljenost Apartmana
Posebno se obraćala pažnja na kvalitet gradnje, zvučnu i toplotnu izolaciju, uređenost samih apartmana i specifičan dizajn. Opremljeni su modernim sigurnosnim sistemom, video nadzorima-sigurnosne kamere, sigurnosne brave i svaki apartman poseduje sef.
Kapacitet, sadržaj i uslovi korišćenja Apartmana
Kapacitet je 5 apartmana, 3 apartmana namenjene za 2 osobe i 2 apartmana namenjene za 4 osobe. Apartmani su površina od 27m2 do 51m2, svi apartmani se razlikuju po enterijeru, kvadraturi i sadržaju, tako da smo gledali da zadovoljimo svačiji ukus.
Sadržaj Apartmana je na zadovoljavajućem nivou i svih vaših potreba.
Svaki Apartman ima: Kupatilo, Francuski ležaj, Sedeću garniture, Grejanje i Klima uređaj, WiFi Internet, TV Led- IPTV, Garderober, Noćni stočići i lampe, Skrivena svetla i odličnu rasvetu,  Dodatne uređaje i aparate od bele tehnike kao i pribor za ličnu higijenu.
Dva Apartmana koji su namenjeni za 4 osobe imaju veću kvadraturu i bogatiji su za kuhinju, dnevnu sobu sa garniturom i spavaću sobu odvojeno, dodatnim uređajima kao i posuđem, frižiderima, muzičkim uređajima, plakarima…

U cenu je uračunato korišćenje mini teretane, saune i bazen sa hidro-masažom svakoga dana od 9h do 15h.
U sklopu zgrade  je kafić, picerija, spa centar i estetik studio Perla, poseban prostor predviđen je za smeštaj bicikala, parking se ne plaća, bašta sa baštenskim garniturama za svaki apartman, sobne usluge su takođe besplatne…kao i niz drugih pogodnosti.

Dodatne usluge koje vam možemo omogućiti:
Sve usluge spa centra i estetik-studia Perla
Usluge peglanja i pranja veša,
Transport do Aerodroma i Železničke stanice  u Beogradu

CENOVNIK
Apartman 1 – 40eur, Apartman 2 – 40eur, Apartman 3 – 55eur, Apartman 4 – 60eur,        Apartman 5 – 65eur.
Cene na više dana(popust);
od 1 do 7 dana / 40 – 65 Eur Dnevno
od 7 do 14 dana / 30-50 Eur Dnevno
od 15 do 30 dana / 25-40 Eur Dnevno
Preko 30 dana cena kao i .za najam više apartmana cena je po dogovoru.
U cenu je uračunata boravišna taksa.

                          Uživajte sa nama… Vaša PERLA !

 

Opširnije...

Delatnost:

Iznajmljivanje aprtmana bazensaunamini teretana

Besplatno se prijavite na naš newsletter!

Obaveštavaćemo Vas redovno o najnovijim popustima i ponudama kako ne biste propustili priliku da uštedite i zaradite.