Olympus Plaza Ćuprija 1

Povrat novca: 10%

Dobrodošli u Olympus Plaza – vašu destinaciju za vrhunski kvalitet hrane i jedinstveno iskustvo uživanja u gastronomiji! Naša kompanija, Olympus Plaza Food Parks YU, osnovana je 26. aprila 2006. godine, sa sedištem u Sopotu. Od samog osnivanja, fokusirani smo na ugostiteljski ugodjaj nasih klijenata, te smo na tu temu stekli reputaciju kao lideri u ovoj oblasti.

Olympus Plaza je ponosni vlasnik 7 ugostiteljskih objekata duž koridora 10, koji se nalaze kod EKO Serbia benzinskih stanica. Naša lokacija je pažljivo odabrana kako bismo osigurali da budemo pristupačni našim klijentima tokom njihovih putovanja, pružajući im osveženje i kulinarske poslastice na svakom koraku.

Svaki ugostiteljski objekat u našem lancu ima jedinstvenu ponudu hrane i pića, koja kombinuje tradicionalne ukuse sa modernim pristupom pripremi. Bilo da želite brzi zalogaj, obrok za poneti ili uživanje u opuštenoj atmosferi naših restorana, Olympus Plaza nudi širok spektar opcija koje zadovoljavaju sve ukuse i potrebe.

Naš tim stručnjaka posvećen je pružanju vrhunske usluge i zadovoljstva naših klijenata. Sa stalnim fokusom na inovacijama i unapređenju, težimo da svakom gostu pružimo nezaboravno iskustvo koje će ih naterati da se uvek iznova vraćaju.

Hvala vam što ste izabrali Olympus Plaza. Radujemo se što ćemo vam pružiti najbolje što gastronomija može ponuditi.

Opširnije...

Delatnost:

restoran

Besplatno se prijavite na naš newsletter!

Obaveštavaćemo Vas redovno o najnovijim popustima i ponudama kako ne biste propustili priliku da uštedite i zaradite.