Međunarodni Centar za obrazovanje i lični razvoj DOO

Povrat novca: 20%

Po odobrenju Ministarstva Pravde Republike Srbije br. 740-09-00888/2020-22. Organizujemo obuke za medijatore, osnovnu i specijalizovane.

Osnovna obuka se organizuje u skladu sa Pravilnikom o programu obuke za posrednika (Sl.gl. RS br. 146/2014), i predstavlja jedan od uslova za dobijanje dozvole za posredovanje i sticanje prava na upis u Registar posrednika Ministarstva pravde Republike Srbije.

Osnovna obuka organizuje se svake prve srede u mesecu, traje 5 dana po 5 časova dnevno. Obuka je dinamična, veoma interaktivna i završava se tek kada predavači odgovore na sva pitanja polaznika obuke.

Medijacija je brži, jeftiniji i po mnogo čemu, od sudskog procesa adekvatniji način rešavanja sporova. Sa druge strane i sudski postupak i medijacija na kraju procesa imaju istu pravnu snagu, koja rezultira izvršnom ispravom. Na sudu kada se proces okonča Sudija izriče PRESUDU koja ima status izvršne isprave, a na medijaciji SPORAZUM koji potpišu obe strane i medijator, takođe ima status izvršne isprave, te se dogovoreno MORA ispoštovati.

Opširnije...

Delatnost:

Organizovanje osnovnih i specijalizovanih obuka za medijatore

Besplatno se prijavite na naš newsletter!

Obaveštavaćemo Vas redovno o najnovijim popustima i ponudama kako ne biste propustili priliku da uštedite i zaradite.