Deprecated: Function split() is deprecated in /var/www/gpcard_rs/htdocs/wp-content/themes/gpcard/single-firma.php on line 9

KILER AUTO

Povrat novca: 5-30%

AUTO-SERVIS KILER | BEOGRAD

Firma Kiler Auto d.o.o. je auto servis nastao 1981. godine, sa isključivo privatnim kapitalom koji se bavi sledećim delatnostima: auto servis, servis auspuha, servis hladnjaka, servis auto-kilma, auto-mehanika, auto-elektrika, auto limarija, servis motocikala, auto perionica, prodaja auto delova. Jedna od najrazvijenih delatnosti je proizvodnja auspuha za strana i domaća putnička vozila, kao i usluge montiranja i popravke starih auspuha.

Firma Kiler Auto je počela sa radom kao zanatska radnja čija je osnovna delatnost bila ugradnja i popravka auto-hladnjaka. Vremenom i vrednim i stručnim radom kvalifikovanih kadrova poslovi su se proširili na brojne nove oblasti. Svakodnevnim usvajanjem nove tehnologije izrade sve većeg broja auspuha Kiler Auto je značajno proširio proizvodni program tako da danas prodaje i ugrađuje širok asortiman auto-auspuha koji se stalno proširuje novim proizvodima. Pošto je odgovoreno na visoke zahteve u pogledu funkcionalnosti i kvalitetom proizvoda i ugradnje, brzo je osvajano tržište i sticano poverenje sve većeg broja klijenata. Kiler Auto je ostvario uspešnu saradnju sa brojnim firmama u Srbiji i u inostranstvu.

Ideju da tržište Srbije osvoji što kompletnijom ponudom usluge popravke i reparacije automobila na jednom mestu, bez potrebe obilaska brojnih radionica i trgovina, već uveliko ostvaruje. Dobrom politikom poslovanja, kvalitetnom uslugom, finansijskom sigurnošću, uvek novim idejama i dobrom pristupu trzištu, firma Kiler auto nastavlja put uspona.

Ovako osmišljenom ponudom proširujemo krug potencijalnih kupaca, a njihovi pozitivni odgovori ohrabruju naše poslovne planove i potvrđuju razvojnu perspektivu firme Kiler Auto.

TEHNIČKI PREGLED

Auto servis Kiler omogućava produženje registracije vozila bez odlaska u MUP i obavljanje tehničkog pregleda, kupovina polisa osiguranja, uplaćivanje neophodnih taksi i dobijanje registracione nalepnice.

Opširnije...

Delatnost:

tehnički pregled i osiguranje vulkanizerske usluge servis auspuha servis auto hladnjaka auto mehanika auto elektrika servis auto klimaprodaja auto delova

Besplatno se prijavite na naš newsletter!

Obaveštavaćemo Vas redovno o najnovijim popustima i ponudama kako ne biste propustili priliku da uštedite i zaradite.