Dr Goran Perović

Povrat novca: 5%

Specijalistička ordinacija Dr. Perović Dentistry (Beograd) – pruža sve vrste tretmana zuba. Posle pionirskog početka u implantologiji godine 1970. prof. dr Jovan Perović je uspešni stručnjak u implantologiji kod nas i bazirajući njegovo veliko iskustvo bavljenja stomatologijom još od 1957. godine, i autora preko 15 objavljenih knjiga i primaoca mnogobrojnih društvenih priznanja nama je bilo mnogo lakše da sav raskoš i iskustvo stomatološkog umeća usmerimo u profesionalni odnos prema pacijentima.

Specijalista stomatolog Perović Dr. Goran 31 godina iskustva, Dr. Božidar Perović i Dr. Ivana Rakočević, perspektivni doktori stomatološkog domena sada, kada su mu otvorena sva vrata porodičnog kvaliteta, pouzdanosti, iskustva i umeća u radu, koristeći najsavremeniju opremu i najkvalitetnije materijale svetski renomiranih proizvođača. Pouzdanost i kvalitet našeg rada upotpunjuju i dve sestre Mirjana Pumpalović i Sanja Jakovljević, uvek spremne da pomognu pacijentu i da naprave prijatnu atmosferu. Predstavlja nam veliko zadovoljstvo da Vaš boravak u ambijentu opuštene smirene atmosfere izazovemo zadovoljstvo i osmeh na vašem licu jer su to najlepši pokazatelji našeg rada i truda.

Vaša poseta stomatologu je sigurno potpuno bezbolna što garantuje poslednja generacija anestetika. Najmoderniji materijali i tehnologije u kombinaciji sa dugogodišnjim iskustvom, sigurno će zadovoljiti sve vaše zdravstvene i estetske potrebe. Mi sa naše strane Vam garantujemo najviši standard usluga i povoljne cene. Naša stomatološka ordinacija Vam nudi niz usluga od besplatnog prvog pregleda i konsultacije sa stomatologom, do složenih implantoloških i hiruških zahvata. Naš stručni stomatološki tim pružiće Vam vrhunsku profesionalnu stomatološku zaštitu i dijagnostiku

Estetska stomatologija
Implantologija
Oralna hirurgija
Endodoncija
Parodontologija
Protetika
Izbeljivanje zuba
Dijagnostika
Na sve naše usluge dajemo garanciju. Javite nam se sa poverenjem i zakažite termin za besplatan pregled i konsultacije. Osnovni princip našeg rada je individualni pristup svakom pacijentu. Nalazimo se u Beogradu u Višegradskoj ulici br. 6, stan 2. – prizemlje.

Posetite naš udoban i prijatan ambijent i priuštite sebi vrhunski tretman sa najmodernijom tehnologijom i opremom.

Opširnije...

Delatnost:

estetska stomatologija dentalna implantologija i implanti CAD/CAM plombe i protetika oralna hirurgija protetika dečija stomatologija

Besplatno se prijavite na naš newsletter!

Obaveštavaćemo Vas redovno o najnovijim popustima i ponudama kako ne biste propustili priliku da uštedite i zaradite.