Denland trade

Povrat novca: 5%

Jedno od retkih mesta gde možete da se osećate kao Napoleon!
Pojesti sladoled sa porodicom,popiti kafu sa prijateljima, a da Vam se dete pri tom igra u igraonici ili na kompjuteru dok Vi uživate, ili čak obaviti usput i planiranu kupovinu to sve na jednom mestu!

Denland Trade sa ponosom predstavlja nekoliko svojih brendova :
1. Internet Caffe- Mesto gde možete razgovarati sa Vašom decom koja žive u inostranstvu, odigrati neku od najnovijih igrica, odštampati nešto za posao, ili prosto uz kaficu surfovati internetom.
2. Denland Caffe- Sa dugom tradicijom od 2005. Godine trudimo se da unapredjujemo našu ponudu, te smo od ove godine zbog velikog interesovanja omogucili uživo svirke četvrtkom i subotom za još prijatnije druženje uz poznate Ex Yu i domaće hitove.
3. Igraonica Rođendaonica ’’Čudesna Šuma’’- Treba Vam mesto gde možete da ostavite decu, a da njima bude zabavno? Čudesna Šuma je ko stvorena za decu do 7 godina, kao i unikatno rešenje gde napraviti detetu rođendan za pamćenje.

Pored niskih cena nudimo Vam kvalitetnu uslugu, dok Vam je na raspolaganju ljubazno osoblje. Ako do sad niste imali priliku da nas postetite, ili niste znali za nas, vreme je da učinite nesto lepo za sebe i svoju porodicu. Očekujemo Vas!

Opširnije...

Delatnost:

internet caffe denland caffe dečija igraonica Čudesna šuma

Besplatno se prijavite na naš newsletter!

Obaveštavaćemo Vas redovno o najnovijim popustima i ponudama kako ne biste propustili priliku da uštedite i zaradite.