Auto servis Adam

Povrat novca: 10%

Firma je osnovana 09.06.1981. godine u Zemunu. Vizija vlasnika servis auto-guma je bila da to bude jedan od malobrojnih vulkanizerskih servisa kako u Zemunu tako i na teritoriji Beograda, koji bi klijentu pružio profesionalnu uslugu i adekvatnu cenu za pružene usluge.

Auto-gume ADAM je među prvima počeo sa prodajom pneumatika kroz sam servis, jer je do tada praksa bila da se pneumatici prodaju uglavnom po specijalizovanim prodavnicama auto delova i potom se montaža vršila u određenim ne specijalizovanim servisima. Uporedo sa pokretanjem vulkanizerske delatnosti, auto-gume ADAM je započeo i delatnost centriranja trapa na automobilima.

Nakon 10 godina rada, firma auto-gume ADAM otvara novi servis na još jednoj lokaciji pokušavajući time da doprinese još bolju kooperaciju sa svim svojim klijentima i uštedu vremena, koje je veoma značajan resurs u biznisu. U to vreme započinjemo i širenje palete brendova pneumatika koje su i danas zastupljene u našem auto servisu. Izrastamo u jednog od vodećih prodavaca auto-guma u Beogradu i trudimo se da uvek idemo u korak sa tehnološkim dostignućima koje su gotovo svakodnevne u ovoj delatnosti biznisa.

CENTRIRANJE TRAPA
Centriranje trapa spada u standardno održavanja automobila koje se sastoji od podešavanja ugla točkova tako da su postavljeni po specifikaciji proizvođača vozila. Svrha je smanjenje trošenja guma, kao i osiguranje da se vozilo kreće precizno. Tako se značajno produžava vek guma i povećava bezbednost. Važno je napomenuti da se centriranje trapa mora vršiti u skladu sa proizvođačkom specifikacijom vozila.

Preporuka servia: Centriranje trapa se radi jednom godisnje, na 10.000 km ili pri zameni novih guma, kontrolu treba raditi na 5000 km.

Vulkanizerski poslovi se obavljaju na dve lokacije, kako bi se eliminisali zastoji u radu, pogotovo u zimskom periodu kada je povećana potražnja za ovom vrstom usluga.

Kapacitet našeg servisa u Zemunu je:
Četiri mesta za obavljanje vulkanizerskih poslova
Dva mesta za obavljanje centriranja (reglaže) trapa

Kapacitet našeg servisa na Novom Beogradu je:
Sedam mesta za obavljanje vulkanizerskih poslova
Dva mesta za obavljanje centriranja (reglaže) trapa

U skladu sa našim poslovanjem i prometom trudimo se da imamo širok asortiman pneumatika na stanju u svakom trenutku, tako da raspolažemo sa lagerom od minimum 4.000 komada svakodnevno, a taj broj se uvećava i do 10.000 komada u zimskom periodu.

AUTO GUME
Jedna od naših vodećih delatnosti je prodaja auto-guma za putnička i laka teretna vozila. Auto-gume koje se nalaze u našoj ponudi su domaće i većinom strane proizvodnje. U našem stalnom asortimanu nalaze se sledeći brendovi auto-guma: MICHELIN, KLEBER ,TIGAR, PIRELLI, HANKOOK, GOODYEAR, FULDA, DUNLOP, SAVA, CONTINENTAL, BARUM, DEBICA, NOKIAN

HOTEL GUMA
Lagerovanje auto-guma vršimo u našem magacinu koji se nalazi u sklopu našeg servisa u ulici Prilaz 42 u Zemunu, koji je napravljen upravo za te svrhe. Lagerovani pneumatici se odlažu u rafove koji su identčni rafovima za prodaju pneumatika ili rafovima u fabrikama pneumatika. To praktično znači da i Vašim pneumaticima pridajemo istovetan značaj kao i pneumaticima koji služe za prodaju. Sve te prostorije su suve, tamne i obezbeđene upravo po merilima proizvođača pneumatika. Svi odloženi pneumatici su uvek dostupni na uvid od strane klijenata i po želji se mogu pregledati radi utvrđivanja stanja istih ili u slučaju nekih drugih potreba.

Opširnije...

Delatnost:

vulkanizerske usluge centriranje trapa prodaja guma lagerovanje guma

Besplatno se prijavite na naš newsletter!

Obaveštavaćemo Vas redovno o najnovijim popustima i ponudama kako ne biste propustili priliku da uštedite i zaradite.